.

Йоана заложи на латино звучене за новата си песен

Клипът към "Fiesta" очарова феновете на певицата

Йоана заложи на латино звучене за новата си песен
Снимка: Virginia Records

Певицата Йоана зарадва феновете си с нова лятна латино песен. Парчето носи името "Fiesta", а клипът към него е впечатляващ.

 

Двудневна романтика по суша и вода, изпълнена с красиви залези и латино танци, съпътстват снимките на видеото. Йоана и екранния й партньор Галин Найденов осъмват на върха на 20-метрова кула в язовир Огняново, но след заснетите дубли, двамата губят контрол над лодката и течението ги отнася на 3 км от залива. Спасителен екип ги издърпва на брега, а цялата операция протича на фона на изпепеляващи живака температури, съобщават от Virginia Records.

 

В клипа изпълнителката показва и завидни шофьорски умения, движейки се по подножието на планина, както и по централна пътна артерия – предизвикателство там се оказва не само натовареният трафик по време на снимките в движение, а и ограничената видимост заради монтираната камера на предния капак.

 

Песента излиза едновременно в две версии – българска и английска, като втората ще бъде подкрепена от екипи в Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Великобритания, Германия, Гърция и Румъния.

 


"Латино музиката е част от мен още от ранна детска възраст. Танцувах 8 години спортни танци и винаги съм искала да направя песен с по-екзотично звучене. Работата по парчето отново ме събра в студиото с талантливия Monoir, а след това с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’ написахме българския текст", споделя Йоана.

 


Това е вторият съвместен проект на младата звезда с румънския хитмейкър Monoir след дебютния й сингъл - "Да не спим".

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...