.

Кристен Бел ли ще озвучава Клюкарката?

Ето какво отговори актрисата

Ивета Иванова
Кристен Бел ли ще озвучава Клюкарката?
Снимка: Reuters

Миналата седмица беше официално потвърдено, че любимият на много зрители сериал "Клюкарката" отново ще се завърне в ефир. Стана ясно, че епизодите ще бъдат излъчени през пролетта на 2020 г. и ще бъде показано ежедневието на ново поколение ученици, но все пак е възможно и някои от старите герои да вземат участие.

 

Феновете се питат дали отново ще видят на екран любимците си Серина ван дер Удсън, Блеър Уолдорф, Нейт Арчибалд, Чък Бас, Дан Хъмфри и Джени Хъмфри, но се чудят и друго - дали отново ще чуят оригиналния глас на Клюкарката?

 

Епизодите и в шестте сезона винаги започваха с въведение - коментар с емблематичния глас на Клюкарката. Впоследствие беше разкрито, че всъщност актрисата Кристен Бел е тази, която озвучава Клюкарката.

 

От "E!News" са попитали Кристен дали тя отново ще се заеме с тази задача в новите епизоди, а тя отговаря: "Може би. Никога няма да разкрия". Това е закачка с една от най-често използваните реплики в сериала, Кристен завършваше интрото си с думите: "А коя съм аз? Това е тайна, когато никога няма да разкрия".

 

Почитателите смятат, че така актрисата по-скоро е намекнала, че отново ще озвучава Клюкарката - щом използва тази емблематична реплика.

 

Кой герой от Клюкарката сте според зодията?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...