.

Травис Баркър - потресен, че тормозят 13-годишната му дъщеря

20-годишен барабанист кани дъщеря му на партита

Ивета Иванова
Травис Баркър - потресен, че тормозят 13-годишната му дъщеря
Снимка: Reuters

Барабанистът на Blink-182, Травис Баркър, се оплака, че 20-годишен мъж сваля 13-годишната му дъщеря - Алабама. Става въпрос за друг барабанист - Греъм Сирота, който свири в инди поп групата Echosmith.

 

"Когато разбрах, че 20-годишен мъж опитва да се свърже с 13-годишната ми дъщеря, като ѝ изпраща съобщения в Instagram с покани за партита и комплименти, бях отвратен. Това е хищническо поведение и няма нищо нормално и готино в него", оплака се Травис пред "The Blast".

 

Алабама разкри в социалните мрежи, че Греъм ѝ е писал за първи път, още когато тя е била едва на 10 години, но тя не му е отговорила. Той ѝ е пращал много съобщения, в който е казвал "Здравей", но дъщерята на Баркър ги е игнорирала.

 

Момичето публикува скрийншотове с чатовете от тази година. На единия се вижда как Греъм я кани на барбекю парти, а Алабама му отговаря: "Та ти си на 40 г.!". След това Греъм пише: "Просто исках да ти кажа, че много харесвам музиката ти, съжалявам, че ти писах, и всъщност съм на 20 г.". Алабама обаче му казва: "Добре, но разбираш ли, че аз съм дете?".

 

20-годишният барабанист призна, че често е писал на Алабама, но твърди, че не е знаел на колко години е тя. Той смятал, че тя е почти на неговата възраст и сега се чувствал ужасно.

 

Травис Баркър с дъщеря си и сина си 

Снимка: Reuters

 

Травис Баркър и Кортни Кардашян не са двойка


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...