.

Емили Ратайковски позира с небръснати мишници

Звездата е написа есе за жените

Ивета Иванова
Емили Ратайковски позира с небръснати мишници
Снимка: Reuters

Емили Ратайковски за пореден път провокира феновете си. Звездата е позирала по бельо и небръснати подмищници за септемврийския брой на списание "Harper's Bazaar".

 

Там е публикувано нейно есе, в което Емили обяснява, че не трябва жените да бъдат заклеймявани за начина, по който се обличат.

 

"Ако реше да обръсна подмишниците си или да оставя там да пораснат косми, това е мой избор. За мен, космите по тялото са още една възможност за жените да упражнят своята възможност да избират - избор, базиран на това как те искат да се чувстват и асоциациите, свързани с имането или нямането на косми. В някои дни предпочитам да се обръсна, но понякога да оставя космите по тялото ми да растат е това, което ме кара да се чувствам секси. И няма правилен отговор, нито един избор не ме прави повече или по-малко феминистка", написала е Ратайковски.

 

Емили Ратайковски: Срамувах се от тялото си, когато бях тийнейджър

28-годишната моделка обяснява, че хората са изплашени от сексуалността на жените и затова засрамват жените, които приемат и показват телата си, каквито са.

 

"Ние сме изплашени от жените като цяло, но по-специално от естествената сила, която има женската сексуалност", пише звездата.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...