.

Емил Конрад: Всичко започна като хоби

Емил Конрад зад кулисите на CCTVHET

Емил Конрад: Всичко започна като хоби

Няма как да не го познаваш. Пронизително сини очи, спокоен глас и винаги приятелска усмивка, които те очакват всеки път в YouTube канала му – безспорно най-популярният в България. В него той влиза в различна роля всеки ден. Разсмива ни, изпълнява предизвикателства, говори на неудобни теми, прави скечове, среща ни с някои от най-популярните звезди. Емил Конрад има стотици лица и едно сърце, в което на първо място са всички 414 467 абонати на канала му. 

 

През тази година, освен в YouTube, феновете му могат да го видят и по време на турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, където той, като всеки истински запален любител на музиката, е задължителен гост. Винаги усмихнат, цветен и интересен, специално за читателите на TeenProblem, той разказва за любовта към музиката, усещането да бъдеш част от музикално турне и как всъщност започва всичко. 

 

Как започна всичко за Емил Конрад?


Правих видеа вкъщи, защото ми беше интересно да обработвам видеа. Първото видео, което стана viral, беше когато бях болен. В началото ми беше ми малко стресово, че хората могат да ме разпознават, но свикнах с времето. Изобщо не беше очаквано, то стана за една вечер. Естествено, истинската популярност не стана изведнъж. Развитието на един канал изисква отдаденост. Но аз не го считам за работа. За мен това е първо хоби и така започна – като хоби. Със сигурност има хора, които са се вдъхновили, аз самия съм се вдъхновявал. Например от iJustine – много ми харесваха нейните видеа и ми беше интересно как се обработваха видеа. От там тръгна цялото нещо.

 

Заедно със звездите, които са част от line up-a на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ти си едно от най-разпознаваемите лица на концертите. В тази връзка какво мислиш за известността? 

 

Не е нещо, което толкова ме занимава, че да кажа какво точно мисля. То е различно за всеки човек – има хора, за които то не е водещо и не им харесва въобще. Нито ми пречи, нито нещо друго. Естествено е. Хората гледат видеата ми и съответно ме разпознават навън, което считам за напълно нормално.


Каква е ролята на влогърите в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour? 

В случая с мен и другите YouTube-ри, идеята е, че на самите локации на концертите имаме отделни панели и правим различни неща. Например на това в Пловдив пяхме, имахме фотобутка, на която хората можеха да се снимат с нас. Също Meet & Greet с фенове. Хората ни следят и се интересуват и от нас самите и искат да имат по-личен контакт. 


Как протичат срещите с фенове? Предполагаме, че винаги е изключително вълнуващо преживяване да се видиш на живо с почитателите си. 


Имаме време и се случва по-естествено. Не е просто да дойде и да се снима с теб, имате време да си говорите, да ми зададат въпроси. Винаги ме питат различни неща – имал съм всякакви въпроси.


Разкажи ни за емоцията, която ти носят тези срещи.


За мен най-хубавото нещо е, че мога да се срещна с хора, които гледат видеата ми и се интересуват от тях. На повечето срещи трудно можеш да си говориш с хората, но по време на турнето има повече време и възможност за директна интеракция с хората. 


А кой е твоя любим момент от турнето? 


Най-любимият ми момент от турнето са изпълненията на Дара, VIRGO и Емил TRF, тъй като с тях сме си приятели и ми е много приятно. 


Сигурно зад кулисите е много забавно! Разкажи ни една смешна случка от турнето.


Миналата година преди един от концертите бях с Coca-Cola в Русия и не бях спал един цял ден. Прибрахме се сутринта и веднага тръгнахме за Русе. От Русия отивам в Русе – не знам къде съм, не можах да спя или изобщо да си почина. Стигнахме в Русе, аз продължавам да не съм спал и съм в стадий, в който не знам дали сънувам или не сънувам. Не съм сигурен дали нещо се случва или не. На следващия ден тръгваме за Варна и се засичаме с Дара в колата, която пък отива към София. Тръгваме, стигаме вече почти Варна и се усещам, че ми няма чантата с документи. Звъня на всички, за да ги питам дали са я виждали и съответно – всички започват да търсят. От The Voice спират 2 буса с техника и оборудване за концерта, за да издирват чантичката с документите ми. А то какво е станало? Аз без да искам съм я оставил при куфара на Дара и тя я взела в София с нея.


А сега една, която те е накарала да се усмихнеш и да се почувстваш щастлив.


Всичко на концертите е много приятно като емоция. Много обичам, когато хората ми носят храна (смее се) Да, случвало се е!Наскоро ми подариха чорапи с моето лице навсякъде по тях, специално изработени от тях. Това беше готино!


Имаш ли си любим град и в кой от градовете, които посещава турнето имаш най-много фенове?  


Със сигурност имам най-много фенове в София – хора, които харесват това, което правя. Градът, който най-много ми харесва е Варна – за мен всичко, което няма море, не е толкова хубаво, просто защото няма море. Самата енергия е по-различна понеже е на плажа.

Един съвет, който искаш да дадеш на феновете си в този момент. 


Аз винаги казвам едно и също – ако искат да правят нещо, да не се притесняват да го направят. Например – ако искат да пеят, да снимат, да се занимават с изкуство - да не се притесняват от това да го направят. Може да не се получи, но поне ще са опитали. Особено за изкуството е проба-грешка. Понякога се случва да не те забележат, но поне ще си опитал.Всички фенове на Емил Конрад ще може да се срещнат с него по време на концертите, част от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Благоевград на 10 септември и София на 14 септември. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...