.

Пръстенът на принцеса Даяна трябвало да е за Меган Маркъл, не за Кейт Мидълтън

Хари го подарил на брат си

Ивета Иванова
Пръстенът на принцеса Даяна трябвало да е за Меган Маркъл, не за Кейт Мидълтън
Снимка: БГНЕС

Пръстенът на Кейт Мидълтън, който е принадлежал на принцеса Даяна, всъщност е трябвало да бъде даден на съпругата на принц Хари - Меган Маркъл.

 

Сапфиреният син пръстен е оценен на £300,000 и през 2010 г. принц Уилям предложи с него брак на своята любима - Кейт. Бижуто е с 12-каратен син овален сапфир, 14 диаманта и е от 18-каратово бяло злато.

 

Пръстенът е бил подарен на принцеса Даяна от принц Чарлз през 1981 г. От "The Express" съобщават, че документалният филм "The Diana Story" показва, че бижуто би следвало да принадлежи на Меган Маркъл.

 

Когато принцеса Даяна загива в катастрофа през 1997 г., Уилям и Хари са имали възможност да си изберат и вземат по нещо за спомен от майка си. Принц Уилям решава да вземе часовник на компанията "Картие", който Даяна е носила, а принц Хари избира годежния пръстен. Затова е логично, че Хари е трябвало да даде пръстена на неговата любима.

 

Но когато разбира, че по-големият му брат планира да предложи брак на Кейт, Хари решава да даде пръстена на Уилям, тъй като ще е подходящо Кейт Мидълтън да го носи.

 

"Хари се отказа от ценното си съкровище. Той даде на брат си единственото нещо, което е запазил от майка си. Това е мило и безкористно, каквато беше и Даяна", коментират във филма.

 

 

 

Кейт и Меган всъщност са BFF?

 

Колиетата с букви стават все по-търсени


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...