.

Михаела Маринова: Мечтая за пробив и извън България

Появи се англоезична версия на "Само теб"

Ивета Иванова
Михаела Маринова: Мечтая за пробив и извън България
Снимка: Virginia Records

Младата изпълнителка Михаела Маринова направи поредната стъпка напред към глобалната сцена, след като англоезичната версия на актуалния й сингъл "Само теб", който стана хит у нас, беше лицензиран в няколко големи чужди територии. 

 

"Мечтая за пробив и извън България, както повечето български артисти. Усещам в себе си сила за това и съм благодарна, че имам възможността с някои от проектите си да достигам до публика в други държави. Знам, че тази мечта изисква много специални усилия, но имам късмета тя да е споделена от екипа, с който работя.“  споделя звездата.

 

Снимка: Virginia Records


Премиерата на “Now or Never” беше вчера, както в музикалните радиостанции и телевизии, така и в официалния канал на Virginia Records. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify и др.

 

Снимка: Virginia Records

 

Преди броени дни песен, на която Михаела е съавтор, се появи като част от новия албум на най-успешната женска K-pop банда "Twice", който само за седмица успя да продаде 154,000 копия, да се изкачи до №1 в чарта за най-продаван албум в iTunes в целия свят и да оглави класациите в Япония, Тайланд, Виетнам, Чили, Малайзия и Сингапур, съобщават от Virginia Records.

 

 

Михаела Маринова: Кариерата е на първо място, още не мисля за брак


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...