.

Кристиан Костов се оплака от преследвачи

Ето какво разказа младият певец

Ивета Иванова
Кристиан Костов се оплака от преследвачи
Снимка: Instagram

Кристиан Костов е преследван от фенове. Това разкри самият той чрез публикация в Instagram.

 

Певецът призна, че почитател го е помолил за снимка, но Крис не се чувствал добре и отказал. Изпълнителят на "Не си за мен" бил сигурен, че вече се е снимал с въпросния фен 5-6 пъти.

 

За съжаление, след това група разгневени почитатели причакали Кристиян и настоявали той да се снима с тях, защото е публична фигура. Когато той пак отказал, започнал да получава злобни съобщения.

 

Ето какво сподели звездата:

 

"Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита и др. Схващате идеята, нали?И така... днес имах една бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах добре. Просто не беше най-добрият ми ден.Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там отвън ме чакаше един човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е...) Той ми каза: "Здравей, Крис, нека да направим селфи". Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не ме върви след мен, защото просто не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита.


И така... взех си нещата и тръгнах, но видях как той тича наоколо, търсейки ме, и в същото време се обажда на някого.
Отидох на срещата.

 


30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-възрастни хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Те дори откровено ми казаха, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват.

 


Тогава избягах с Мария, докато Даниел остана и водеше разгорещен спор с тях. Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза (не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: "Тъжно е, че някога обичах работата ти, но ти си голям боклук, обратен... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена" и т.н.


Ще го кажа веднъж.
Аз не съм "нещо" или нечия "собственост". Имам собствени чувства и свободна воля.

 


Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби и аз вървя по тънък лед, опитвайки се да намеря най-добрите думи, за да откажа, преди да започне още една драма.

 

99 пъти от 100 бих се съгласил да направя това, но да имам 1 път, в който няма, би било добре".

 

Кристиан Костов - трогнат от материал на Billboard


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...