.

Ед Шийрън се шегува с рижавата коса и принц Хари

Ето за каква кауза се обединиха звездите

Ивета Иванова
Ед Шийрън се шегува с рижавата коса и принц Хари
Снимка: Reuters

Принц Хари и Ед Шийрън се обединиха за важна кауза. Двамата се появиха заедно във видео, посветено на Световния ден на психичното здраве, за да отправят послания към хората, страдащи от ментални заболявания.

 

Но преди това, Ед прояви чувство за хумор и се пошегува с принца. Певецът каза, че се вълнува да се срещне с Хари, защото така могат да поговорят на тема, която вълнува и двамата.

 

"Наистина съм много развълнуван днес, защото ще снимам клип с принц Хари. Той се свърза с мен, за да направим благотворително видео, което ще е добро. Дълго време съм се възхищавал на принца отдалече", споделя Ед.

 

После изпълнителят се обръща към кралската особа и му казва: "Има нещо, към което проявявам голям интерес". Хари отговаря: "О, и ти ли? За мен това е тема, за която не се говори много. Мисля, че хората по света страдат".

 

"Опитвам да напиша песен за това нещо, за да достигне посланието до повече хора", посочва Ед, а принцът се съгласява: "Чудесно е, че някой с твоите умения за писане на текстове, може да напише песен, за да се заговори повече на тази тема".

 

Но тук Шийрън признава, че има предвид не проблемите с психичното здраве, а подигравките, които е получавал заради рижавата си коса. Принцът има подобна коса и затова евентуално може да разбере тъгата на Ед.

 

Разбира се, всичко това е в кръга на шегата.

 

"Уверете се, че вашите приятели, а и непознатите, се грижат за всеки, който може да страда от психично заболяване и  не говори за него. Всички сме заедно в борбата", коментира принц Хари.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...