.

Принц Хари: открито за враждата с принц Уилям

Най-после даде коментар по темата

Ивета Иванова
Принц Хари: открито за враждата с принц Уилям
Снимка: Reuters

От много време има слухове, че принц Хари и принц Уилям не са много близки и дори са във вражда. Твърдеше се, че Уилям и Кейт не харесват съпругата на Хари - Меган Маркъл и това също създало проблеми между братята.

 

Сега Хари най-накрая проговори публично за отношенията с брат си. Той обясни, че с принц Уилям вървят по различни пътища, но винаги ще са един до друг.

 

В документалния филм за пътуването на Хари до Южна Африка миналия месец, журналистът Том Брадби пита: "Имаше много новини в пресата за разриви в отношенията ти с брат ти. Колко от тях са истина?". Принц Хари отговаря: "Ние сме братя. Ние винаги ще сме братя. Определено сега вървим по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, както и знам, че той винаги ще бъде до мен. Не се виждаме толкова често, колкото преди се виждахме, защото сега сме много заети. Аз го обичам от сърце и повечето от слуховете са измислени от нищото. Но като братя имаме и добри, и лоши дни".

 

Стана ясно, че скоро принц Хари и Меган Маркъл ще си дадат 6-седмична почивка от кралските задължения и най-вероятно ще заведат сина си Арчи в САЩ за Деня на благодарността в края на ноември.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...