.

Кристин Илиева позира с патерици за Amica

Звездата развълнува феновете си с послание

Ивета Иванова
Кристин Илиева позира с патерици за Amica
Снимка: Instagram

Кристин Илиева за пореден път очарова феновете. Младата манекенка е на корицата на модното списание "Amica". На снимката тя позира с патерици и шина на крака.

 

Ето какво написа Кристин в социалните мрежи:

 

"До всички вас!

 

Това съм аз, това, което виждате на тази снимка, на тази корица. Още една сбъдната мечта!!!

 

Това е Кристин.

 

С нейните патерици, шина на крака и енергия. Това е момичето, което мина през Ада и продължава да се бори. Тя се бори с усмивка, с надежда и най-вече с вяра. Тя вярва в любовта от пръв поглед, тя вярва, че на този свят има добро, тя вярва, че всичко в един момент ще се нареди. Тя е щастлива. Тя е благодарна. Тя е влюбена. Тя е силна. Тя е боец. Тя е едно момиче, което не е имало късмет в този момент, но не спира да се бори. Кристин ще проходи. Тя е благодарна, че е Тук и Сега. Вярва, че има радост и го открива всеки ден и в най-малките неща. Усеща въздуха, вижда красотата около нас, стъпва по Земята. Тя е благодарна, че Бог й е дал втори шанс, че й е дал сили да пребори битката и да продължи напред като нов човек, с нови сили.

 

Никой не знае какво е вътре в нея. Колкото и да боли, тя е с усмивка на лице, винаги усмихната и с нейните шеги. Не иска съжаление, иска подкрепа. А подкрепата, която й даде всеки един от вас, й даде сила. Това, че ние, хората, можем да се обединим и да си помагаме. Сега вече тя няма право да се предава! Вие помогнахте на това момиче да стъпи отново на краката си! Във всеки един момент, когато тя се чувства в тъмнина, бързо прогонва тези емоции, като се съсредоточава върху светлината, защото светлината прогонва всяка тъмнина. Каквото и да си мисли, каквото и да става, тя върви напред. Няма връщане назад, всеки може да върви само и единствено напред. Моментите, в които има чувството, че нещата не стават по-добри, тя бързо си припомня пътя, който е извървяла.

 

Днес е по-добре от вчера, а утре ще е по-добре от днес. Стъпки напред и само напред! Тя не спира да мечтае! Дори когато мечтите й вече й се струваха нереални, те започнаха да се сбъдват една по една. Точно когато имаше нужда от знак, тя го получи и това й даде кураж, това й напомни, че не трябва да се предава! Тя вярва, че там има Някой, който гледа и помага. Дори и спънките, които имаш, са урок. Подготвя те за нещо и винаги вярвай, че е за нещо Велико! Тя вижда себе си как ходи, как тича, как танцува. А щом е в съзнанието й, то ще се случи!".

 

Феновете останаха трогнати от емоционалното послание на звездата и я затрупаха с положителни коментари и пожелания за пълното ѝ възстановяване.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...