.

Чад Майкъл Мъри едва не умрял на 15 г.

Случило му се нещо трагично, когато бил тийнейджър

Ивета Иванова
Чад Майкъл Мъри едва не умрял на 15 г.
Снимка: Reuters

Чад Майкъл Мъри призна, че едва не умрял, когато бил само на 15 години. Той си спомня, че на лекарите им било трудно да определят какво му е точно. Той кървял и впоследствие се оказало, че има преплитане на дебелото черво.

 

Родителите му били много изплашени и дори викнали свещеник в болничната стая, тъй като смятали, че изходът ще е фатален. 

 

"Аз почти умрях. Викнаха свещеник, който стоеше на края на леглото ми. Помня, че това беше единствения път, в който съм виждал баща ми да плаче", разказа актьорът в предаването "The Jess Cagle Show".

 

Той разкри, че една медицинска сестра е спасила живота му, като заради това е прескочила правилата. Една нощ тя е заключила болничната стая и му е преляла 4 банки кръв.

 

"Тя просто го направи. Заключи вратата, даде ми 4 банки кръв и ми спаси живота. Нейното име е Санди, никога няма да я забравя. Носихме ѝ шоколади много години наред", обясни звездата от One Tree Hill.

 

Чад каза, че е решил, че иска да стане актьор, докато се възстановявал от този случай. Тогава той гледал много телевизионни програми и филми и това го вдъхновило. 

 

Убиха братовчеда на Никол Шерцингер


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...