.

"Darbie" си има опашка и тя се казва "Еlla Ella"

Дара се завръща с нова песен

Ивета Иванова
Снимка: Virginia Records

Дара зарадва феновете си с ново парче. Любимката на тийнейджърите издаде "Ella Ella" - песен, написана от самата изпълнителка, в комбинация с двама от най-хитовите автори в Европа.

 

"Darbie" си има опашка и тя се казва "Еlla Ella". Няколко месеца след премиерата на парчето, което се превърна в един от най-големите хитове на лято 2019,  Дара излиза с нов проект озаглавен "Еlla Ella", който е всичко, което почитателите на звездата очакват – динамично денс парче, силна мелодия, запомнящи се вокали и закачлив текст, съобщават от "Virginia Records".

 

Снимка: Virginia Records

 

Песента се ражда по време на творческия лагер за писане на песни - Sofia Songwriting Camp, реализиран по-рано тази година, където певицата  получава страхотния шанс да влезе в студио с музикалните продуценти и автори Матс Корай и Крис Янг.

 

Крис е сред създателите на някои от най-големите хитове на световно известни артисти като Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло. Матс пък е един от най-талантливите автори на поп музика в Норвегия.

 

"Направихме "Ella Ella" в последния ден от Sofia Songwriting Camp. Вдъхнових се от професионализма на хората, с които имах късмета да работя. Текстът се роди много бързо и още докато го пишех, чувах мелодията в главата си. Това е едно от най-запомнящите се и любими парчета, които съм правила някога", споделя Дара.


Клипът излиза другата седмица.

 

Снимка: Virginia Records


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...