.

Приеха Арън Картър в болница

Вижте каква е причината

Ивета Иванова
Приеха Арън Картър в болница
Снимка: Reuters

Арън Картър е в болница. Това съобщи майка му, която публикува снимка в неговия Instagram профил. На нея се вижда, че синът ѝ е в болнично легло.

 

"Мама ще се погрижи за теб", написала е тя към фотоса. Наложило се е той да влезе в болница, защото отслабнал драстично и дори плашил близките си с вида си.

 

Той скоро призна, че е диагностициран с шизофрения и биполярно разстройство. "Официалната диагноза е, че страдам от няколко разстройства на личността - шизофрения, панически атаки и имам биполярно разстройство (маниакална депресия)", посочи звездата.

 

Дори братът на Арън, певецът от Backstreet Boys, Ник Картър си издейства ограничителна заповед, защото Арън заплашвал да убие жената на Ник - Лорън Кит, когато тя беше бременна. Лорън роди през октомври, а тези заплахи са били отправени през септември.

 

Близначката на Арън, Ейнджъл Картър, последва примера на Ник и също си издейства ограничителна заповед срещу Арън, заради домашно насилие.

 

"Бях дълбоко наранен от факта, че големият ми брат не направи усилие да стане част от живота ми доста дълго време, затова избухнах и казах някои лоши неща, които нямах предвид", обясни Арън Картър.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...