.

Бекъм пак разбуни духовете, целува дъщеря си на ледената пързалка

Отново целува Харпър по устните

Ивета Иванова
Бекъм пак разбуни духовете, целува дъщеря си на ледената пързалка
Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм отново скандализира феновете си. Бившият футболист за пореден път постна снимка, на която целува по устните дъщеря си - Харпър.

 

Дейвид и 8-годишната Харпър са били на ледената пързалка пред Националния исторически музей в Лондон. Двамата позират пред коледна елха, а Бекъм пише към кадъра: "Започва много да прилича на Коледа".

 

Съпругът на Виктория е публикувал още няколко снимки, на които се вижда как малката кара кънки на леда. Има и фото, на което той и Харпър се прегръщат, но Бекъм е оставил като главна снимка именно тази с целувката.

 

Харпър Бекъм получава пони за рождения си ден

 

Харпър Бекъм с мил жест към брат си

 

През последните години бившият футболист няколко пъти поства различни снимки, на които целува дъщеря си по устните и често е критикуван за това свое решение. Интернет потребителите коментират, че е странно двамата да се целуват така, тъй като това е романтична целувка.

 

Бекъм обаче явно не се впечатлява от негативните коментари, а дори преди известно време беше казал: "Ние просто искаме да покажем на децата, че ги обичаме. Целувам всичките си деца по устните".

 Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...