.

Алма полетя над София с гигантска люлка

Младата певица с ново парче

Ивета Иванова
Алма полетя над София с гигантска люлка
Снимка: Virginia Records

Алма се оказа един от най-силните музикални дебюти на 2019-та у нас.

 

Първите й два сингъла "Perfect" и "Don’t Know" се задържаха рекордно време на върха на родните класации, а и постигнаха  международен успех. MTV, VH1, Spotify, Apple Music, медии в Полша, Русия, Гърция, Румъния, Турция, подкрепиха младата наша певица и й помогнаха за безпрецедентно кратко време да постигне впечатляващ успех, съобщават от Virginia Records.

 

Преди дни беше премиерата на нейната колаборация с Pavell & Venci Venc’ наречена "Адрес", а сега талантливата девойка "затваря" шеметната серия от хитове за тази година с нов солов проект, озаглавен "Out of Control".

 


Снимка: Virginia Records

 

Вече е ясно, че Aлма сама пише мелодиите и текстовете си и че любимият й музикален продуцент и съавтор е румънецът Monoir. Двамата създават музика за рекордно кратко време и често се шегуват, че почти са готови с материал за албум. Песента “Out of Control” не е изключение, отново е записана в студиото на Thrace Music в Констанца и е третата творческа колаборация между певицата и румънския хитмейкър. 

 

Още с премиерата си, "Out of Control" получи подкрепа от всички дигитални платформи  в Европа. Песента бе добавена в най-популярния плейлист на Spotify – New Music Friday в Дания, Полша и Исландия, както и в глобалния лист за перспективни песни на Tidal – Tidal Rising: Global. Парчето намери място и в Hot Tracks на Apple Music в Италия, Русия и Турция. 

 

Снимка: Virginia Records

 

Видеото към новата песен е впечатляващо. Режисьорът Виктор Антонов – Рик и операторът Радослав Гочев създават видео – съновидение, в което акценти са политане над София от гигантска люлка на покрива на една от известните сгради в центъра на София и вдигане с кран високо над земята, за което Алма отказва да ползва дубльор, тъй като обича екстремните преживявания.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...