.

Тейлър Суифт с кратко турне, заради рака на майка си

Догодина звездата ще се посвети на семейството си

Ивета Иванова
Тейлър Суифт с кратко турне, заради рака на майка си
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт разкри, че ще направи много по-кратко музикално турне през 2020 г. от предвиденото, защото иска да прекарва повече време с майка си.

 

И двамата родители на певицата са се борили с рака, а сега майката на Тейлър, Андреа, отново е диагностицирана с коварната болест. Тейлър сподели, че трудно прави планове за следващата година, защото се притеснява за здравословното състояние на майка си.

 

Беше предвидено звездата да направи 6-месечно турне по световни стадиони, но сега се разбира, че най-вероятно турнето ще е 1 месец. По време на него Суифт ще представи новия си албум, а на сцената ще излязат и други хитови изпълнители.

 

"Това е година, в която трябва да бъда до моето семейство. Има много въпросителни за следващата година, искам да съм сигурна, че ще мога да си отида вкъщи", заяви изпълнителката на "I Knew You Were Trouble" пред "Billboard".

 

Снимка: Reuters

 

Новият албум на Тейлър Суифт носи името "Lover", а в него има песен посветена на майка ѝ -  "Soon You'll Get Better" ("Скоро ще се оправиш").

 

Звездата и преди е говорила за битката на Андреа с рака.

 

"Това ме научи, че има истински проблеми и всичко останало е след това. Ракът на майка ми е истински проблем. Преди се стресирах за ежедневни проблеми. Но сега всичките ми притеснения, стресирания и молитви са насочени към истинските проблеми", коментира Тейлър пред списание "Elle".

 

Утре певицата празнува рожден ден - тя навършва 30 години.

 


Тейлър отново отвя конкуренцията

 

Тейлър Суифт се сравнява с Денерис Таргериен


Тейлър Суифт: Музиката лекува разбитото сърце!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...