.

Криско показа бебето официално

Новият клип на рапъра разчувства феновете

Криско показа бебето официално
Снимка: YouTube

Криско най-накрая за първи път официално показа бебето си. Това стана в клипа към новата му песен - "Благодаря ти".

 

Досега и той, и любимата му Цветелина Петрова, публикуваха няколко снимки с детето в социалните мрежи, но на тях то беше в гръб или със закрито лице. В черно-белия клип обаче има много кадри с момиченцето, което се роди в края на месец септември, както и с майката Цвети.

 

На тях се вижда как рапърът и приятелката му държат бебето, как Криско целува малката. Певецът и танцьорката са завели дъщеря си в звукозаписно студио за снимките. В клипа участват и музиканти от "Ку-ку бенд",

 

"Направих тази песен, за да поздравим хората, за които ни пука!", написал е рапърът в Instagram. "Когато имаш спокойна сила и топла категоричност се получават красиви творения", посочила е от своя страна Цвети.

 

Снимка: YouTube

 

Почитателите са във възторг от песена и видеото към нея.

 

"Прекрасна песен. А малката е невероятна, много да ви радва. Няма по-голямо щастие",  "Това е една разтърсваща, феноменална песен, която казва толкова много! Разчувствах се и за мен това е песента на годината!!!!", "Криско.. Благодаря ти, че изричаш на глас думи, които малко хора... дори си мислят!", "Много красива песен! Разплака ме", пишат феновете в социалните мрежи.

 

Цвети пък впечатли последователите си с бързото си възстановяване и връщане във форма след раждането. Още през ноември, по-малко от 2 месеца след като бебето се появи на бял свят, тя показа плоското коремче на снимка в Instagram.

 

Някои нейни фенове отбелязват, че тя много се е разхубавила, откакто е станала майка.

 

"Това е, жена роди ли, става 1000 пъти по красива, ти си поредното доказателство", пишат те.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...