.

Звездно парти за юбилея на Тейлър Суифт

Звездата с невероятна торта

Ивета Иванова
Звездно парти за юбилея на Тейлър Суифт
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт навърши 30 години на 13 декември, петък. Звездата отбеляза юбилея с голямо и вълнуващо парти, вижда се от снимки в социалните мрежи.

 

Тя е публикувала кадри с много приятели и знаменитости, които е поканила - Джиджи Хадид, Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, Камила Кабело, Марта Хънт, Антъни Поровски, Холзи и др. Компанията е била в ресторант в Ню Йорк, вижда се от публикациите в Instagram.

 

"Честно, прекарах 30-ия си рожден ден с феновете, които направиха живота ми това, което е, после направих най-якото парти за празниците, което е познато в света на жените. Аз просто... чувствам се толкова голяма късметлийка, че имам вас и ще прекарам живота си, като опитвам да намеря начини да ви благодаря", написа тя към снимките.

 

Вижда се, че повечето гости наистина са облечени в коледни облекла - костюм на Дядо Коледа, шапки на елф, дрехи с коледни принтове, коледни шапки, а около тях има и празнични предмети - подаръци, снежни човеци, еленски рога, лампички, фигурки на Дядо Коледа и т.н.

 

Тейлър Суифт със специалната награда на Teen Choice Awards

 

Едно от нещата, които направиха най-голямо впечатление на феновете, е тортата, която е получила изпълнителката на "I Knew You Were Trouble". Тортата е с бели и червени рози и 3 лица на котки, които наистина изглеждат като живи.

 

Това е направено по повод новия филм, в който Тейлър Суифт участва - "Котките". Той излиза на голям екран след Коледа - на 27 декември.

 

"Наистина, хора, това беше моята торта", написала е звездата към снимката.

 

Скоро певицата разкри, че през 2020 г. ще направи само 1-месечно световно турне, тъй като иска да прекара повече време в дома си, с майка си, която е болна от рак.

 

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...