.

Рейчъл Билсън се показа с новото гадже

Излиза с Бил Хадър

Ивета Иванова
Рейчъл Билсън се показа с новото гадже
Снимка: bgnes

Рейчъл Билсън и Бил Хадър признаха официално, че са двойка. Двамата се появиха заедно на червения килим на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" в неделя.

 

Слуховете, че актьорите са заедно се появиха миналия месец. През декември те бяха забелязани заедно в кафене в Тълса, Оклахома и папарашки кадри от срещата им бяха публикувани от "TMZ". Тогава двамата се държали за ръце и дори били заедно с членове на семейството на Бил, посочиха очевидци.

 

Актьорът е от този район и се бил прибрал там за коледните празници. А щом е взел Рейчъл с него, очевидно връзката е сериозна, коментират от изданието.

 

Снимка: bgnes

 

Интересното е, че Билсън и Хадър участваха заедно в  "The To Do List", романтична комедия, която излезе през лятото на 2013 г. Филмът е по сценарий и режисура на Маги Кери - тогава тя беше съпруга на Бил Хадър. Двамата се разделиха през 2017 г. след 11 години брак.

 

През лятото на 2019 г. Рейчъл Билсън заяви, че ѝ е трудно да има любовен живот, тъй като е самотна майка. Звездата от "O.C. - Кварталът на богатите" има 4-годишна дъщеря - Бриар от бившия си приятел Хейдън Кристенсен.


"Говорих с едни момчета преди няколко месеца. Всеки път, когато отворих тема за дъщеря ми, те никога не продължаваха темата и не задаваха други въпроси за нея. Това е като предупредителен сигнал - ако имаш дете, всеки, с който излизаш, трябва да се интересува от детето ти", обясни тя пред "The Viall Files".


Актрисата посочи, че винаги говори за дъщеря си и не опитва да скрие, че е майка. "Тя е моят свят и аз говоря за нея постоянно. Колко грешно би било да крия такова нещо?", каза Рейчъл.


37-годишната звезда коментира, че би запознала дъщеря си с някое свое гадже само ако е сигурна, че нещата наистина са сериозни.


"Тя не се е запознавала с никой досега и за да стане, трябва това да е някой, с когото знам, че ще съм. Трябва да е много сериозна връзка", обясни Билсън.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...