.

София Буш: Караха ме да се снимам по бельо!

Актрисата с изповед за сцените в One Tree Hill

Ивета Иванова
София Буш: Караха ме да се снимам по бельо!
Снимка: БГНЕС

София Буш призна, че са я карали да снима сцени по бельо, въпреки че тя е била против.

 

37-годишната актриса влизаше в ролята на Брук Дейвис в тийнейджърския сериал One Tree Hill, който се излъчваше от 2003 г. до 2012 г.

 

Тя се притеснявала, че героинята ѝ е само на 16 години, а често се появява по бельо.

 

"По онова време не осъзнавах колко неуместно е това, но това беше много отдавна. Помня как шефът пишеше сцени, в които аз трябваше да съм по бельо. И аз му казвах, че няма да направя това и че това е неподходящо. Просто не мисля, че трябва да учим 16-годишните момичета да правят това, за да получават някакво признание или одобрение", обясни тя в предаването на Ашли Греъм - "Pretty Big Deal".

 

Шефът е казвал на София, че тя реално не е на 16 години, но тя не се съгласявала с него, защото тогава Брук Дейвис е била 16-годишна ученичка. Звездата дори му казала как иска да се облича и го помолила да престане да пише такива сцени, в които тя трябва да бъде полугола.

 

Тя не назовава името на шефа си в това интервю. Но през 2017 г. тя и още 17 актриси от сериала написаха отворено писмо, с което разказват открито за сексуалния тормоз върху тях, наложен от създателя на One Tree Hill - Марк Шуон.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...