.

Катастрофата с Коби - в задния двор на Джесика Симпсън

Певицата видяла медицинските хеликоптери

Ивета Иванова
Катастрофата с Коби - в задния двор на Джесика Симпсън
Снимка: БГНЕС

Коби Брайънт и жена му Ванеса никога не са се возили заедно в хеликоптера, с който той катастрофира. Двамата били направили сделка никога да не се качват заедно в него, твърдят от "People".

 

Легендата на NBA загина в неделя, когато хеликоптерът се разби в планината Калабасас. Жертвите са 9, сред които и 13-годишната дъщеря на Коби и Ванеса - Джиана-Мария.

 

Баскетболистът е решил да си вземе хеликоптер, защото му е омръзнало да е блокиран в задръствания в Ел Ей, и заради трафика изпускал важни семейни ангажименти.

 

"Стоях в трафика и изпусках неща, например училищна пиеса. Трябваше да измисля начин, по който да мога да тренирам и да се фокусирам над работата си, но и да не правя компромис с времето, което прекарвам със семейството. Затова започнах да проучвам хеликоптерите, исках да мога да отивам и да се връщам за 15 минути", каза той в интервю през 2018 г.

 

Снимка: БГНЕС

 

Междувременно се разбра, че катастрофата е станала до задния двор на имението на певицата Джесика Симпсън. Тя сподели снимка от двора на дома си в планината Калабасас.

 

Изпълнителката сподели, че със съпруга ѝ Ерик Джонсън са видяли как медицинските хеликоптери прелитат около имението им и са почувствали, че е станало нещо лошо.

 

"Ерик направи тази снимка от нашия заден двор точно след като е станал инцидента, при който Коби, дъщеря му и другите красиви души се пренесоха завинаги при Бог. Видяхме медицинските хеликоптери, които прелитаха над къщата ни и аз почувствах загубата", написа тя.

 

Друга звезда, милиардерката Кайли Дженър, разкри, че се е возила в хеликоптера на Коби. Тя го е наемала редовно, дори веднъж за рожден ден на племенницата си Дрийм Кардашян.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...