.

Питърс зарязал Памела със SMS на третия ден след сватбата

Ето какво твърдят източници

Ивета Иванова
Питърс зарязал Памела със SMS на третия ден след сватбата
Снимка: БГНЕС

Джон Питърс е съобщил на Памела Андерсън, че бракът им приключва чрез съобщение, пратено на мобилния. Това се случило едва на 3-ия ден след сватбата им.

 

Актрисата от "Спасители на плажа" и режисьорът сключиха брак на 20 януари, а 12 дни по-късно беше обявено, че се разделят.

 

Според източници на "Us Weekly", 3 дни след сватбената церемония, Джон писал на Памела, че връзката им приключва.

 

"Това нещо със сватбата... ме изплаши. Накара ме да осъзная, че на 74 години аз се нуждая от по-обикновен и тих живот, а не любовна връзка, за която знае целият свят. Следователно, мисля, че най-доброто, което може да направим, е, аз да изчезна за няколко дни, и мисля, че ти трябва да се върнеш в Канада. Целият свят знае какво направихме и аз мисля, че всеки от нас трябва да тръгне по собствения си път. Надявам се да можеш да ми простиш", написал е Питърс на Памела, посочват източниците. 

 

Интересното е, че режисьорът скоро призна, че е искал Андерсън да стане негова съпруга, още когато се запознали - преди около 3 десетилетия.

 

Те за първи път се видяли на парти в имението на "Плейбой" в средата на 80-те години. После двамата имаха връзка за известно време.
 
"Има нещо много повече в нея от външния вид, иначе нямаше да я обичам толкова много. Има красиви момичета навсякъде. Можеше да направя своя избор, но за 35 години - аз исках само Памела", обясни Питърс след сватбата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...