.

Ариана Гранде се целува с мистериозен мъж

Явно не е с Майки Фостър?

Ивета Иванова
Ариана Гранде се целува с мистериозен мъж
Снимка: БГНЕС

Ариана Гранде е била забелязана да целува мистериозен мъж в бар в Ел Ей в събота вечер, твърдят от "TMZ".

 

Тя се появила с приятели в бара около 1 часа. Певицата седяла до мистериозен мъж и двамата се целували разгорещено, казват източниците, като от "TMZ" дори са публикували видео.

 

Очевидците посочват, че момчето не им било познато и според тях - не е известно. Ариана стояла в заведението около 30 минути.

 

А когато диджеят пуснал нейна песен, "God Is a Woman", тя го помолила да я смени.

 

В последно време се говореше, че изпълнителката има връзка с певеца от Social House - Майки Фостър. В началото на месеца Гранде е била забелязана с Майки на романтична среща в "Дисниленд".
 

От лятото на 2019 г. се твърди, че двамата са заедно, но нито един от тях не е потвърдил официално тази информация.


 
От изданието "Us Weekly" твърдят, че Ариана и Майки са били забелязани заедно в "Дисниленд" на 1 февруари. Те се държали за ръце и дори имало папарашки снимки от срещата им в увеселителния прак.


 
Бандата на Фостър и Гранде имат обща песен -  "Boyfriend", а във видеото към парчето певицата и Майк дори се целуват.
 

През септември братът на Ариана, Франки Гранде, издаде, че той и приятелката му са били на двойна среща с Ариана и Майки. Но по-късно заяви: "Сестра ми няма връзка. Нека всеки да се успокои. Тя е необвързана".
 

Някои фенове на изпълнителката смятат, че тя и певецът са само приятели, тъй като са работили по много проекти заедно. Но други твърдят, че между тях определено има нещо по-сериозно.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...