.

Михаела Маринова за страха от самотата, високото и правенето на музика

Младата певица с нова песен, а скоро и албум

Ивета Иванова
Михаела Маринова за страха от самотата, високото и правенето на музика
Снимка: Virginia Records

Дни преди да направи гигантска „Стъпка напред“ с дългоочаквания си дебютен албум, Михаела Маринова  стреля право в сърцата на феновете с най-личната си музикална изповед до момента - „Страх от самота“.

 

Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента, съобщават от Virginia Records. Маестрото записва и пианото в парчето.

 

Дълго време нямах смелостта да споделя „Страх от самота“ със света, но  започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх.“, казва Михаела Маринова.

 

Снимка: Virginia Records

 

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едвам преодолява страха си от високото.

 

Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

 

Дебютният албум на Михаела Маринова „Стъпка напред“ излиза на 26 март в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни.

 Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...