.

Пинк за коронавируса: Синът ми беше много зле, молих се всяка нощ

Разкритие от певицата

Ивета Иванова
Пинк за коронавируса: Синът ми беше много зле, молих се всяка нощ
Снимка: БГНЕС

През уикенда стана ясно, че певицата Пинк и 3-годишният ѝ син Джеймисън са имали коронавирус.

 

Двамата сега се чувстват по-добре, но са били много болни и малкото момченце е преживяло тежко болестта. Сега изпълнителката разкри, че се е обърнала към Бог и през повечето нощи се е молила.

 

"Имаше много нощи, в които плаках и никога не съм се молила толкова много в живота си. Смешно е, но в един момент, си мислех, че те обещаха, че нашите деца ще бъдат добре. Но това не е гарантирано. Няма човек, който да е в безопасност от това", коментира Пинк във видео в Instagram, в което говори с приятелката си Джен Пастилоф, която е авторка.

 

Звездата сподели, че е записвала симптомите на сина си постоянно. Три седмици по-късно, Джеймисън все още има висока температура.

 

Но съпругът на Пинк, Кари Харт, и 8-годишната им дъщеря - Уилоу са в добро състояние.

 

"Джеймисън беше наистина, наистина болен. Водех дневник със симптомите му през последните 3 седмици, както и дневник с моите симптоми. Три седмици по-късно, той все още има 38 градуса температура. Беше лудница и за двама ни, но Кари и Уилоу са в перфектно състояние", посочи Пинк.

 

Изпълнителката на "Raise Your Glass" страда от астма и затова била много изплашена. За първи път от 30 години насам, тя използвала пулверизатор.

 

Пинк призна, че тя и синът ѝ имат коронавирус чрез публикация в Instagram. Тя нарече медицинските работници герои и призова хората да си останат вкъщи. "Следващите 2 седмици са решаващи: моля ви, останете си вкъщи", написа тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...