.

7 факта за Селена Гомес

Вижте кои са те

Ивета Иванова
7 факта за Селена Гомес
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес вчера навърши 29 години, но е много популярна от тийнейджърка и е преживяла доста неща за крехката си възраст. Ето и някои факти, които може да не знаете за нея, според "Pop Sugar".

 

1. Нейните баба и дядо са нелегални имигранти

 

В есе за "Time", публикувано през октомври 2019г., Селена разкрива, че нейните баба и дядо са нелегални имигранти. "През 1970-те моята леля е прекосила границата от Мексико към САЩ, като се е скрила в багажника на камион. Моите баба и дядо я последвали, и моят баща е роден в Тексас, малко след това", пише тя.

 


2. Смята, че представлява Латиносите

 

През февруари 2020 г. тя казва пред "Dazed", че е горда от латинските си корени и се чувства така, сякаш представлява Латиносите навсякъде. "Много ценя фамилията си", коментира тя.

 


3. Няма Instagram на собствения си телефон

 

Дълго време тя беше звездата с най-много последователи в Instagram. Но тя не публикува редовно снимки в социалната мрежа и често си взема почивка от нея. През юни 2019 г. тя разкри, че няма приложението на телефона си, защото я депресира. Тя поства от телефона на друг човек, когато има нужда.

 


4. Има биполярно разстройство

 

През април 2020 г. Гомес разкри пред Майли Сайръс, че има биполярно разстройство.

 


5. Спряла е да прави секси клипове, заради малката си сестричка

 

По време на парти за третия си албум "Rare", неочаквано е излъчено видеото към песента "Hands to Myself". Селена се засрамила, най-вече, защото 6-годишната ѝ тогава сестричка Грейси била там. След тази случка, певицата се зарекла повече да не прави секси и провокативни клипове.

 


6. Преживяла е трансплантация на бъбрек

 

През лятото на 2017 г. на Селена е трансплантиран бъбрек, заради усложнения от лупуса. Това била животоспасяваща операция и Селена едва не изгубила живота си, разкрива донорът на бъбрек - Франсия Райса в интервю за "W" през март 2018 г.

 


7. Било я е страх да говори

 

През януари 2020 г. звездата разкри пред "Billboard", че често е държала езика зад зъбите си и не е казвала мнението си. Било я е страх да не обиди някого.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...