.

Кристин Петринска показа бебето

Трогна феновете със снимка

Ивета Иванова
Кристин Петринска показа бебето
Снимка: Pexels

Кристин Петринска най-накрая официално показа бебето си в Instagram.

 

През септември миналата година тя дари Тото от "СкандаУ" със син, но двамата не публикуваха снимки на детето в социалните мрежи.

 

Скоро танцьорката постна сладка снимка, на която гушка бебето и трогна феновете с послание.

 

"Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо.След като станах майка - Мисля си, колко съм благодарна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама... Преди - Сутрин ставах, правих си кафе... сядах пред телевизора и си избирах какво да гледам... След - Сутрин ставам... пускам си кафе... изпивам го на екс или го хвърлям след няколко часаПреди - Всеки ден си оправях косата и грима, избирах си дрехи и се преобличах по 15 пътиСлед - Обличам първия клин и тениска, които хвана, връзвам си косата и някак пак се харесвам... Преди - Влизах в банята и се поливах с топла вода, след като съм се изкъпала, докато не ме заболят краката да стоя права... След - Събирам памперси, играчки, боравя с една ръка и припявам “Хей ръчички'', '' Ние сме войници'', “Зайченцето бяло'' и прочие...

 

Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си позволя да стоя с отворени очи и секунда, че не се знае кога пак ще имам възможност да ги затворя. Преди - оплаквах се, че ме болят краката, кръста,гърба... След - забравям, че трябва да се оплача, болката е станала постоянна.

 

Преди - Много често си лягах и връщах лентата назад... чудейки се правилно ли постъпих, какво направих днес, този човек оцени ли го, какъв беше смисълът на това... След - Лягам си и съм сигурна, че има едно същество, за което съм целия свят ! Гледа ме с такъв поглед... и знам, че съм обичана... и съм сигурна, че съм важна... и съм убедена, че съм нужна! Сега след като знам каква е цената да бъда майка и си спомня какво е било преди... ако се наложи да избирам, още сто пъти бих избрала да бъда МАЙКА, защото нищо друго не би могло да се сравни с това преживяване... с това чувство... и всичко друго адски бледнее... и всичко друго губи значение... и сега единствено мога да съжалявам хората, които само при мисълта за дете започват да се кръстят и да си плюят в пазва... А когато и родителите се обичат безумно, животът е толкова смислен и правилен... Всичко друго е до време... Семейството е вечно, чисто и свято!".

 

 



Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...