.

Бруклин Бекъм се сгоди

Ще се жени за Никола Пелтц

Ивета Иванова
Бруклин Бекъм се сгоди
Снимка: БГНЕС

Синът на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм, призна, че е сгоден за Никола Пелц. 21-годишният фотограф направи това разкритие в Instagram.

 

Той постна снимка, на която с Никола се прегръщат и написа: "Преди 2 седмици помолих моята сродна душа да се омъжи за мен и тя каза: "Да". Аз съм най-големия късметлия в света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща един ден... Обичам те, скъпа".

 

Американската актриса също потвърди щастливата новина в профилите си в социалните мрежи. "Ти ме направи най-голямата късметлийка в света. Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си до теб. Твоята любов е най-ценният подарък. Обичам те толкова много, скъпи, и благодаря на Харпър за тази снимка", написа тя.

 

Харпър е сестричка на Бруклин.

 

Говори се, че Бруклин и Пелц ще направят две сватби догодина. Едната ще бъде във Великобритания, а другата във Флорида.

 

"Дейвид и Виктория са развълнувани. Те чустват, че Бруклин най-накрая е намерил момиче, което не е с него заради славата и парите", споделя източник на "The Sun".

 

Виктория поздрави сина си в Instagram. "Най-вълнуващите новини!  Не можем да бъдем по-щастливи, че Бруклин и Никола се женят! Желаем ви много любав и живот, пълен с щастие. Всички много обичаме вас двамата", написа тя.

 

Фотографът и актрисата са заедно от края на 2019 г.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...