.

Заради Доналд Тръмп: Бруклин Бекъм и Никола Пелц правят 3 годежни партита

Вижте причината

Ивета Иванова
Заради Доналд Тръмп: Бруклин Бекъм и Никола Пелц правят 3 годежни партита
Снимка: БГНЕС

Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще направят три годежни партита.

 

20-годишният фотограф се сгоди за 25-годишната актриса през юли и сега източници твърдят, че влюбените ще трябва направят три празненства, за да отбележат повода.

 

Едното ще е организирано от семейството на Бруклин - Дейвид и Виктория Бекъм, другото от родителите на Никола Пелц, а третото ще е организирано от самите Бруклин и Никола и ще се проведе в Ню Йорк.

 

Никола е дъщеря на американския бизнесмен Нелсън Пелц, който е дългогодишен поддръжник на американския президент Доналд Тръмп. Затова, майката на Бруклин, Виктория Бекъм, се притеснявала, че нейните либерални приятели не биха присъствали на годежно парти, на което са поканени и Тръмп, и други републиканци. Така се е взело решение да има няколко отделни празненства.

 

"Има много логистични проблеми с годежните партита на Никола и Бруклин. Бащата на Никола е приятел  с Тръмн и много републиканци - напълно притовоположни на приятелите на Виктория. Тя мисли, че много от нейните приятели, които са либерали, няма да присъстват на парти с Тръмп, затова тя планира парти във Великобритания. Затова, ще има едно парти във Великобритания, едно във Флорида и едно в Ню Йорк", казват източници на "Sunday Mirror".

 

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...