.

Жителите на Монтесито ядосани заради Меган и Хари

Ето каква е причината

Ивета Иванова
Жителите на Монтесито ядосани заради Меган и Хари
Снимка: БГНЕС

По време на карантината принц Хари и Меган Маркъл живееха в Лос Анджелис, но преди няколко седмици стана ясно, че вече са си намерили дом в Монтесито, Санта Барбара.

 

Но местните жители не били доволни от това. А причината е, че папараците следват Меган и Хари навсякъде и веднага започнали да правят снимки там.

 

Твърди се, че хеликоптери постоянно кръжат над жилището и се опитват да направят перфектната снимка на Хари, Меган и 15-месечния им син Арчи. А имало и папараци, които обикалят около дома и местния търговски център.

 

От "TMZ" съобщават, че заради принц Хари и семейството му, в Монтесито започнали да идват и много туристи и местните продавачи редовно били разпитвани дали са виждали кралските особи.

 

"Меган е посещавала Монтесито в тийнейджърските си години и се е влюбила в живописната природа и зашеметяващата архитектура. Да се преместят там винаги е било опция, но в началото тя и Хари искаха да дадат шанс на Лос Анджелис. За съжаление, Хари напълно го намрази - времето не беше подходящо заради пандемията от коронавирус и на тях им липсваше уединение", сподели преди време източник на "Us Weekly".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...