.

Какво трябва да знаете за новата приятелка на Брад Пит?

Вижте някои факти за Никол

Ивета Иванова
Какво трябва да знаете за новата приятелка на Брад Пит?
Снимка: БГНЕС

Скоро се разбра, че Брад Пит има ново гадже. 56-годишният актьор има връзка с 27-годишната моделка Никол Потуралски и двамата бяха забелязани заедно на екскурзия във Франция. Ето няколко факта за красавицата, според "Pop Sugar".

 


1. Тя е живяла в Бергкамен

 

Звездата в момента разделя времето си между Берлин и Лос Анджелис, но детството си прекарала в Бергкамен, град в област Уна, в Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Според "Daily Mail", Никол се е преместила в Берлин с майка си, когато е била на 19 г., за да преследва кариера на модел. Според Facebook страницата ѝ, тя е родом от Варшава, Полша.

 

2. Говори 5 езика

 

"Daily Mail" съобщава, че моделката знае 5 езика, сред които английски, немски, полски. Никол е прекарала доста време във Франция и Италия, така че вероятно другите езици са френски и италиански.

 


3. Спечелила е симпатии в "Дисниленд"

 

Когато звездата е била на 13 г., тя е била забелязана от търсач на таланти в "Дисниленд", Париж. Така тя е пробила в моделството, според "Daily Mail".

 


4. Има 7-годишен син

 

Никол е била омъжена за германец, собственик на ресторант. Те имат 7-годишен син Емил, който моделката често показва в Instagram.

 


5. Има татуировка на врата

 

През март тази година Никол е показала в Instagram, че има татуировка на врата. Манекенката си е татуирала думата "moon" (луна).

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...