.

Емили Ратайковски: Бях жертва на сексуален тормоз

Фотограф я изнасилил

Ивета Иванова
Емили Ратайковски: Бях жертва на сексуален тормоз
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски разкри, че е била подложена на сексуален тормоз от фотографа Джонатан Ледър.

 

Това се случило, докато той ѝ правил гола фотосесия през 2012 г. После, 4 години по-късно, фотографът издал книга с голи снимки на моделката, без да иска разрешение от нея.

 

Но фотографът отрича твърденията на Емили за сексуалния тормоз и казва, че така тя опитва да предизвика вниманието на публиката и пресата.

 

Емили разказа, че е пътувала до Catskills, Ню Йорк и е отишла в дома на Джонатан, за да може той да направи фотосесия за списание "Darius". 

 

Ратайковски е била само на 20 г., когато фотосесията се е състояла. Тя пише в есе за "The Cut", че Ледър още в началото ѝ се е сторил по-различен от другите модни фотографи, с които е работила. Той отишъл да я вземе от автобусната спирка и дори в началото не проявявал интерес към нея.

 

"Джонатан никога не ме гледаше директно в очите, но си спомням как се чувствах, сякаш някой ме наблюдава... Колкото по-незаинтересован изглеждаше той, толкова повече аз исках да докажа, че заслужавам внимание. Знаех, че да впечатля тези фотографи беше важна част от това да изградя добра репутация", пише звездата.

 

Когато стигнали в дома на Джонатан, отначало се появили две деца, които ги поздравили, а после дошла и гримьорка, което малко успокоило Емили.

 

"Когато той постави старомодно бельо на кухненски стол, аз започнах да схващам какъв тип момиче той иска да съм. Моят агент спомена, че фотосесията ще е по бельо, но аз не бях притеснена, правила бях безброй фотосесии по бельо преди", разкрива още Ратайковски.

 

Моделката обяснява, че гримьорката, тя и Джонатан седнали да хапнат вечеря, и фотографът непрекъснато доливал в чашата ѝ и тя пиела. Емили изпила 4 чаши вино и Джонатан я снимал по бельо, като после предложил тя да остане напълно гола за следващите снимки. Звездата се е съблякла и впоследствие установила, че гримьорката си е тръгнала.

 

"Не си спомням целувки, но си спомням как неговите пръсти изведнъж бяха в мен", пише Емили Ратайковски.

 

Звездата казва, че никога не е споделяла какво се е случило и се е опитала да не мисли за това. 

 

Ледър споделя пред "Daily Mail", че обвиненията на Емили са измислица.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...