.

Мохамед Хадид намекна, че Джиджи Хадид е родила

Той написа писмо за внучето си

Ивета Иванова
Мохамед Хадид намекна, че Джиджи Хадид е родила
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Джиджи Хадид може вече да е родила, продължават да се засилват.

 

Скоро сестрата на Джиджи, Бела Хадид, постна снимка, на която двете показват коремчетата си. Бела се пошегува, че и двете имат "хлебче в печката" - английски идиом, с който се съобщава, че една жена е бременна.

 

Но Бела Хадид обяснява, че тя буквално има хлебче в стомаха си - от бургер, който е изяла. Феновете  смятат, че по този начин малката сестра Хадид е намекнала, че Джиджи вече е родила. "Две хлебчета в печката, само че моето е от бургер, а на Джиджи - от Зейн. Обичам ви, и двамата, толкова много, не мога да спра да плача", написала е Бела към кадъра.

 

Сега бащата на сестрите Хадид, Мохамед, написа писмо, посветено на внучето си и така отново почитателите помислиха, че се намеква, че Джиджи вече е майка.

 

Той постна снимка на ръчно написаното писмо в Instagram.

 

"Здравей,  малко внуче. Аз съм, моето сърце не може да е по-щастливо. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Пожелавам ти щастливи моменти. Знай, че дядо винаги ще е до теб за всичко, дава всичко за теб. Когато чух, че си на път, аз се усмихнах и изтрих една сълза. Пророних сълза, защото знаех, че моето сърце винаги ще принадлежи на теб", пише в писмото.

 

После Мохамед изтри публикацията си.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...