.

Джон Бон Джоуви: Щастлив съм, че съм пример за женена рок звезда

Музикантът с изповед

Ивета Иванова
Джон Бон Джоуви: Щастлив съм, че съм пример за женена рок звезда
Снимка: БГНЕС

Джон Бон Джоуви се гордее с това, че може да бъде пример за рок звезда, която е в брак от дълги години. 

 

Фронтменът на Bon Jovi e женен за Доротея Хърли от 1989 г. и е доволен, че има стабилен брак, особено, когато вижда колко много негови колеги от музикалния бизнес се развеждат.

 

"Благословен съм, че имам моята съпруга в живота ми толкова дълго и това направи живота вкъщи балансиран... Виждал съм толкова много мъже, които преминават през развод и тежки периоди, и да оставят това извън сцената - не е лесно. Аз съм единственият, който е достатъчно голям късметлия, да не бъде разведен... Боно също е женен от толкова време, или дори от по-дълго, както и Брус Спрингстийн, но аз трябва да приема това, че съм примерът за женените рок звезди. Щастлив съм от това", каза рокаджията пред вестник "The Times".

 

Джон обясни, че е изпитвал огромна болка, когато приятелят му и колега от групата, Ричи Самбора, е напуснал бандата по лични причини през 2013 г.

 

"Напускането на Ричи, алкохолът и наркотиците, това разби сърцето ми. Преживях това с много помощ, говорих с хора, четях книги, и ми трябваше време. Времето лекува такъв вид разочарования", сподели той.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...