.

Макс Ехрич научил за раздялата си с Деми Ловато от таблоид

Ето какво твърди той

Ивета Иванова
Макс Ехрич научил за раздялата си с Деми Ловато от таблоид
Снимка: БГНЕС

Макс Ехрич твърди, че е научил за раздялата си с Деми Ловато от медиите.

 

На 25 септември се разбра, че двамата са развалили годежа си и вече не са заедно. Актьорът призна в социалните мрежи, че не е имал представа, че вече не е сгоден за певицата, докато не го е прочел онлайн, в таблоиди.

 

Източник, близък до Деми, твърди, че изпълнителката определено е казала на Макс за раздялата, преди това да се разчуе публично, но след това актьорът отново посочи, че това не е вярно.

 

"Деми уведоми Макс, че връзката им е приключила и това ще стигне до пресата", казва източникът.

 

"Бях на снимачната площадка на моя нов филм "Southern Gospel", с екипа и актьорския състав до мен, които буквално ме гледаха как ровя из телефона си и после отварям таблоид. Това наистина е начинът, по който разбрах за развалянето на годежа и има хора от филма, които видяха как се разви цялото това нещо и ми помогнаха отново да вляза в роля, за да продължа с работата си", написа актьорът в Instagram Stories.

 

Преди това Макс беше написал: "Представете си да научите за статуса на връзката ви от таблоид. Докато снимате биопичен филм за свещеник в християнска църква, чиито намерения, във филма, са да помага на хората".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...