.

Криси Тейгън загуби бебето

Тя и Джон Леджънд са шокирани

Ивета Иванова
Криси Тейгън загуби бебето
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън е загубила бебето си.

 

34-годишната моделка беше приета в болница тази седмица и беше подложена на 2 кръвопреливания, но е направила спонтанен аборт.

 

Звездата съобщи, че тя и Джон Леджънд са шокирани и съкрушени. Те вече били измислили име за третото си дете. То е щяло да бъде момче и да се казва Джак.

 

"Ние сме шокирани и изпитваме огромна болка, за която преди само сме чували, която преди не сме чувствали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето течностите, от които се нуждае, въпреки банките за кръвопреливане. Просто не беше достатъчно. Никога не сме измисляли имена на децата си, правихме го в последния момент, след като те се родят, преди да си тръгнем от болницата. Но, по някаква причина, ние започнахме да викаме на малкото момче в корема ми Джак. Той винаги ще е Джак за нас. Джак работеше толкова здраво, за да бъде част от нашето малко семейство, и той ще бъде - завинаги. За нашия Джак - толкова съжалявам, че първите малко моменти в живота ти бяха изпълнени с толкова усложнения, че не успяхме да ти дадем дом, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", написа тя и публикува снимка от болницата.

 

Криси благодари на феновете си за подкрепата.Тя и Джон имат 2 деца - 4-годишната Луна и 2-годишният Майлс. Те са заченати ин витро, а Джак беше заченат по естествен начин.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...