.

Принц Уилям веднъж скъсал с Кейт Мидълтън по телефона

Ето какво твърди историк

Ивета Иванова
Принц Уилям веднъж скъсал с Кейт Мидълтън по телефона
Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са една от най-обичаните светски двойки, но и в тяхната връзка е имало доста неловки моменти през годините.

 

Според новата книга на историка Робърт Лейси, "Battle of the Brothers", Уилям и Кейт имали проблеми във връзката си през 2007 г.

 

В същата година принцът се обадил на Мидълтън, докато тя била на работа, и скъсал с нея по телефона. Но, дори това да изглежда незряло, Уилям поне провел 1-часов телефонен разговор с нея и двамата обсъдили доста неща.

 

"Казва се, че Кейт се е извинила и е напуснала работна среща, за да приеме обаждането от Уилям. Уилям тогава пиел доста, бил офицер в армията, но доста често забелязван в нощни клубове. Кейт се затворила в стая за повече от час и двойката обсъждала бъдещето си. Те скъсали по време на обаждането, но раздялата не била дълга. Те се събрали 10 седмици по-късно, твърди кралският биограф Робърт Лейси в новата книга "Battle of the Brothers". През тези 3 месеца, на Уилям му било трудно да ходи по срещи, и, за изненада, бил отхвърлен от много млади жени. На него му липсвала Кейт и нейното семейство", пишат от "Mirror".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...