.

Карди Би отново се целува с Офсет

Дали двамата се събират?

Ивета Иванова
Карди Би отново се целува с Офсет
Снимка: БГНЕС

Карди Би отпразнува рождения си ден на 11 октомври.

 

Певицата стана на 28 г. и явно празненството по случая е минало много добре. Тя постна видео в Instagram, на което се вижда, че специално за нея навън е сложен билборд, на който пише: "Честит рожден ден!", и на който има снимка на нея и дъщеря ѝ - Кълчър.

 

Карди не издава кой е направил този голям жест за нея, а само написа: "Благодаря ти, господине. Харесва ми". Много фенове предполагат, че това е дело на бившия съпруг на Карди Би - Офсет.

 

Вижда се, че той е присъствал на празника на рапърката, тъй като е постнал няколко видеа, на които Карди танцува с приятели.

 

От "TMZ" пък публикуваха няколко снимки, на които се вижда как Карди Би и Офсет се целуват. А Офсет сподели видео, на което се вижда как певицата танцува върху него.

 

Изпълнителят поздрави бившата си половинка и чрез публикация в Instagram. Източници на "E!News" казват, че двамата отново са заедно.

 

Миналия месец се разбра, че Карди е подала документи за развод с рапъра. Причината е, че той ѝ e изневерявал неведнъж по време на 3-годишния им брак, твърдят различни източници.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...