.

Тимъти Шаламе се засрамил от папарашки снимки

Ето какво призна той

Ивета Иванова
Тимъти Шаламе се засрамил от папарашки снимки
Снимка: БГНЕС

Тимъти Шаламе призна, че му е станало много неудобно, когато по медиите са били публикувани папарашки снимки, на които той се целува с Лили-Роуз Деп.

 

През лятото на 2019 г. двамата бяха на ваканция в Капри, Италия, и папараци ги заснеха как се целуват на лодка. 24-годишният актьор се ужасил, когато осъзнал, че един от най-хубавите дни в живота му е станал сензационна новина в медиите. 

 

"Онази нощ, когато си легнах, си мислих, че това беше един от най-хубавите дни в живота ми. Бях на лодката цял ден, с човек, когото наистина обичах. И като си затворих очите си мислех: "Това беше страхотно". И когато се събудих, и видях всички тези снимки, се почувствах засрамен. На тях изглеждах като истински кретен. Целият - блед. И после хората си казваха, че това е PR трик. PR трик? Мислите ли, че бих искал да изглеждам така пред всички вас?", сподели той пред списание "GQ".

 

През април тази година се разбра, че актьорът от "Малки жени" и Лили-Роуз Деп са се разделили. За връзката между Тимъти и актрисата се заговори през октомври 2018 г., когато двамата бяха забелязани да се разхождат в "Сентръл парк".


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...