.

Как да се маскират зодиите на Хелоуин?

Вижте предложения

Ивета Иванова
Как да се маскират зодиите на Хелоуин?
Снимка: Pexels

Хелоуин е само след няколко дни. Ако в последния момент са ви поканили на парти за празника или просто искате да се позабавлявате вкъщи, ето какво да облечете, според зодиакалния ви знак.

 


Овен - Супергерой

 

Овните са огнени знаци, смели, храбри, обичат предизвикателствата и не се предават. Харесва им да действат, имат кураж и често спасяват положението. Сложете наметало на Супермен/Супергърл или изберете някой друг супергерой, който се бори за справедливост.

 

Телец - Гръцки бог/богиня

 

Тези зодии обичат лукса, държат на красотата, искат винаги да изглеждат добре и да правят впечатление. Изтънчени са, затова много ще им подхожда да се маскират като гръцки бог/богиня. Жените да заложат на очарователната Афродита, богиня на любовта и красотата, а мъжете на Зевс.

 


Близнаци - Клоун

 

Често се казва, че те имат 2 лица, така че могат и на Хелоуин да покажат двете си същности. Могат да се маскират като клоуна от "То" на Стивън Кинг, или като дружелюбен клоун, който забавлява гостите. Близнаците са чаровни, палави и забавни.

 

Рак - Лекар/медицинска сестра

 

Те са най-чувствителните и грижовни знаци. Затова, много ще им отива да се маскират като лекари или медицински сестри - които непрекъснато се грижат за другите и поставят себе си на второ място.

 

Лъв - Кралска особа

 

Лъвовете винаги искат да изпъкнат и да са най-добре облечените на партито. Може да се маскират като принц/принцеса или да се появят като някой от членовете на британското кралско семейство - принц Хари, Меган Маркъл и т.н. Те са горделиви, уверени и така ще са център на внимание.

 


Дева - Зомби

 

Тези зодии са мили, организирани и работливи. Но предложението е да се маскират като зомби, тъй като изпипват детайлите перфектно и са много трудолюбиви. Само те ще се справят прекрасно с гримирането като зомби и ще шашнат всички наоколо.

 

Везни - Полицай

 

Везните са познати като зодиите, които винаги търсят справедливост, помагат и не търпят, когато нещо е нечестно. Затова, могат да заложат на полицейски костюми. С тях ще изглеждат секси и силни, а и ще се забавляват много.

 

Скорпион - Вампир/Вещици

 

Хелоуин е празникът на Скорпионите. Те са мрачни, потайни, чувстват се в свои води тази нощ и обичат страшните истории. Нека заложат на класиката - вампири или вещици. Така, едновременно ще плашат околните, ще са мистериозни, но и ще покажат своя опасен чар.

 


Стрелец - Купидон

 

Те са много жизнерадостни, приятелски настроени, общителни и често играят ролята на сватовници. Имат много познати, уреждат своите приятели и са в прекрасно настроение, знаят как да ви забавляват. Ролята на Купидон ще им отива.

 

Козирог - Политик

 

Козирозите са дипломатични, отговорни, обичат да защитават възгледите си и да говорят на сериозни теми. Много са амбициозни, работливи и постигат успехи. Нека изберат някой политик, който им е симпатичен, и да влязат в негова роля.

 

Водолей - Хипи

 

Тези зодии са бунтари, различни, борят се за своите каузи и винаги се отличават от тълпата. Нека вземат колие със знака за мир, да заложат на тай-дай тениска, да сложат цветя в косите и да се превърнат в хипи за една нощ. Те са свободни души и обичат изкуството.

 

Риби - Еднорог

 

Рибите са много мили, нежни, романтични. Вярват в приказките, често се оставят на фантазиите, вярват в доброто и вдъхват надежда. Може да се облекат като приказно същество, еднорог, с което ще направят голямо впечатление. Или да са в животински костюм.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...