.

Криси Тейгън с трогателна изповед за загубата на бебето

Ето какво написа тя

Ивета Иванова
Криси Тейгън с трогателна изповед за загубата на бебето
Снимка: БГНЕС

Миналия месец Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха третото си дете, което щеше да бъде момче.

 

Сега моделката, която пометна в 20-ата седмица, написа емоционално писмо, в което говори открито за болката от загубата. Тя използва социалните мрежи, за да бъде колкото се може по-открита с феновете си и да покаже какво чувства.

 

Криси благодари на най-близките си приятели и феновете си за подкрепата. Звездата сподели някои трогателни кадри от болницата.

 

"Помолих майка ми и Джон да направят снимките, независимо колко неудобно беше. Обясних на Джон, който много се колебаеше, че те ми трябват, и че не искам да трябва да моля за такова нещо. Че той просто трябва да го направи. Той мразеше това. Мога да кажа. За него нямаше смисъл тогава. Но аз знаех, че имам нужда да помня този момент завинаги, по същия начин, по който имах нужда да ни запомня как се целуваме в църквата; по същия начин, по който имах нужда да запомня сълзите ни от щастие, след като се появиха Луна и Майлс. И абсолютно знаех, че имах нужда да споделя тази история. Не мога да изразя колко малко ми пука от това, че вие мразите снимките. Колко малко ми пука, е това е нещо, което вие не бихте направили. Аз го преживях, аз избрах да го направя, и най-вече - тези снимки не са за никого другиго, освен за хората, които преживяха това или които са достатъчно любопитни и се чудят какво е да се случи такова нещо. Тези снимки са само за хора, които се нуждаят от тях. Мислите на другите нямат значение за мен", пише тя.

 

Криси Тейгън сподели, че съжалява, че е направила бременността си публична и е споделяла толкова много за нея в социалните мрежи.

 

"Чувствам се зле, че мъката ни беше толкова публична, тъй като направих  радостта ни беше публична. Бях развълнувана да споделя нашите новини със света", коментира още звездата.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...