.

Карди Би се отказа от развода

Пак прости на Офсет

Ивета Иванова
Карди Би се отказа от развода
Снимка: БГНЕС

Карди Би  официално се отказа от развода с Офсет.

 

През септември изпълнителката на "Bodak Yellow" подаде документи за развод, но сега е решила да остане с рапъра и е попълнила нови документи, за да стопира процедурата по развода, съобщават от "TMZ".

 

На 11 октомври певицата отпразнува своя 28-и рожден ден и се видя, че Офсет е бил сред гостите, въпреки че тогава двамата бяха разделени. От "TMZ" пък публикуваха няколко снимки, на които се вижда как Карди Би и Офсет се целуват. А рапърът сподели видео, на което се вижда как певицата танцува върху него.

 

Източници твърдяха, че причина за искането на развод са изневери.

 

"Той твърдеше пред нея, че не е изневерявал, но много момичета направиха признания. Карди търпя достатъчно и реши да подаде документи", споделя източник на "E!"


 
"Офсет общо-взето изневеряваше през цялото време, докато те бяха заедно. Но Карди не обръщаше внимание на това, заради детето. А и тя не искаше да бъде засрамена. Но търпя достатъчно", казва източник на "People".

 


Потребители на социалните мрежи критикуваха Карди за решението ѝ отново да прости на рапъра и да се събере с него.

 

Двамата имат 2-годишна дъщеря Кълчър и през 2018 г. се бяха разделили за кратко, тъй като се твърдеше, че Офсет е изневерил на певицата с танцьорка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...