.

Джъстин Бийбър обмислял самоубийство

Бил депресиран, когато е бил тийнейджър

Ивета Иванова
Джъстин Бийбър обмислял самоубийство
Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър разкри, че често е мислил за самоубийство, когато е бил тийнейджър и е трябвало да се справя с напрежението, идващо от славата.

 

26-годишният певец каза, че е страдал и постоянно е изпитвал болка, тъй като често са му се подигравали.

 

"Имаше времена, в които наистина обмислях самоубийство. Питах се дали тази болка някога ще си отиде. Беше толкова постоянна, болката беше толкова постоянна. Просто страдах. И си мислех, че предпочитам да не чувствам това, отколкото да чувствам това", споделя той в документалния филм "Justin Bieber: Next Chapter".

 

Джъстин е забелязан, когато е още на 13 г., той впечатлява мениджърът Скутър Браун, благодарение на кавърите, които прави и качва в YouTube. Преди изпълнителят е признавал, че на 13 г. е взел наркотици за първи път.

 

Бийбър посочва, че е бил шокиран от всички злобни коментари, които е получавал, когато е бил тийнейджър. Хората му се подигравали и казвали, че приличал на момиче.

 

"Това нещо ме притесняваше и афектираше върху това как се държа и как се отнасям с другите хора Сякаш беше този непрекъснат кръговрат - наранените хора нараняват хората. Бях просто дете", коментира той.

 

Певецът е имал проблеми с алкохола и наркотиците.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...