.

Кейт Мидълтън имала стратегия как да спечели принц Уилям

Ето какво твърди източник

Ивета Иванова
Кейт Мидълтън имала стратегия как да спечели принц Уилям
Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън е имала стратегия в преследването си на принц Уилям. Това твърди кралският историк Робърт Лейси в книгата си "Battle of Brothers: William and Harry", която скоро излезе на пазара.

 

Лейси твърди, че когато Кейт е била на 19 г., тя е направила нещо, което да подсигури това, че тя ще стане съпруга на Уилям един ден.

 

"Кейт е била много добър стратег. Тя отстъпила мястото си в един от първите университети във Великобритания - в Единбург, и избрала друг - Университета на Сейнт Андрюс, в който вероятно липсва същия академичен стандарт. Тя вече е била в Единбург, за да подреди апартамента си там, но е сменила университета и е променила курсовете, които да кара - карала е история на изкуството, защото Уилям карал същия курс. Тя е забавила обучението си с година", пише в книгата.

 

Робърт Лейси твърди, че запознанството между Мидълтън и принца не е било случайност, но посочва, че Кейт не е била единствената жена, която е опитала да спечели вниманието на Уилям.

 

След като е било обявено, че принцът ще учи в този университет в Шотландия, молбите за приемане там са скочили с 44%.

 

Кейт и принц Уилям се запознали още през първия семестър, но Уилям си паднал по нея, когато я видял да дефилира с прозрачна рокля на модно шоу през 2002 г.

 

"Тя е жена, която има стратегия, знае какво иска и как да го постигне", казва историкът.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...