.

Дженифър Лопес засипа с похвали годеника си

Ето какво каза тя

Ивета Иванова
Дженифър Лопес засипа с похвали годеника си
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес каза, че нейният годеник Алекс Родригес е подкрепял много нейните бизнес начинания, и ѝ е помагал. Тя описа него и себе си като "души близнаци, без граници".

 

"Когато Алекс се появи в моя живот, той ми казваше: "Нека построим твоята компания за грижа за кожата. Това е твоя мечта. Нека го направим заедно"... Това е някой да ти отвори очите за нещо ново - това е разширен хоризонт. Ние осъзнахме, че можем да си помогнем един на друг да пораснем и да стигнем друго ниво. Мисля, че ние сме души близнаци, или който термин се използва в такъв случай, в който няма граници. Ние сме безгранични. Това е моето нещо, но той ми помогна да осъзная колко е вярно това. Ние можем да направим всичко. И двамата имате това ДНК", коментира тя пред списание "WSJ.".

 

Джей Ло трябваше да се омъжи за Алекс Родригес през тази година, но заради пандемията, сватбата бе отложена.


"Всъщност, това засегна малко сватбата, така че ще видим какво ще стане сега. Честно, не знам какво ще стане, не знам дати или нещо подобно. Ние просто сме в процес на изчакване, като останала част от света", коментира певицата пред Елън Дедженеръс.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...