.

Карди Би разгневи феновете с голямо парти

Поканила 37 души по време на пандемия...

Ивета Иванова
Карди Би разгневи феновете с голямо парти
Снимка: БГНЕС

В четвъртък американците отпразнува Деня на благодарността и рапърката Карди Би издаде в Twitter, че за празника e била домакиня на вечеря, на която са присъствали 37 гости.

 

От Центъра за контрол и превенция на заболяванията препоръчаха хората да не се събират на големи групи за празника и да ограничат общуването с хора, които не са от тяхното домакинство, заради пандемията от коронавирус.

 

Карди Би написа в социалната мрежа, че на гости са ѝ били 12 деца и 25 възрастни. Това изявление разстрои много нейни почитатели, които са спазвали препоръките и не са празнували с всичките си роднини и близки, за да се пазят от коронавируса.

 

"Да се хвалиш за твоето голямо събиране по време на пандемията, и то пред милиони фенове, които нямат парите, които ти имаш, за да направят бързи тестове, е безотговорно", пише последовател на певицата.

 

"Знаменитости, като Карди Би, които се преструват, че взимат COVID-19 на сериозно, а после правят празник за 37 души, ме дразнят", пише друг.

 

След тези коментари, Карди се извини в социалната мрежа. "Съжалявам, моя грешка, не опитвах да накарам никого да се чувства зле", коментира тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...