.

Майли Сайръс: Винаги ще обичам Лиам Хемсуърт

Разкритие от звездата

Ивета Иванова
Майли Сайръс: Винаги ще обичам Лиам Хемсуърт
Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс сподели, че все още обича бившия си съпруг Лиам Хемсуърт.

 

28-годишната певица и актриса проговори открито за брака и раздялата с актьора пред "SiriusXM". През лятото на 2018 г. в Калифорния имаше много пожари и Лиам и Майли бяха сред хората, чийто дом изгоря.

 

Изпълнителката разкри, че двамата изгубили почти всичко в пожара в дома си в Малибу и финансовата тежест и травмите от това, ги накарали да искат по-бързо да сключат брак. Те се ожениха на церемония в дома си в Нашвил на 23 декември 2018 г. и Сайръс смята, че това е било голяма грешка, защото много са прибързали със сватбата.

 

Актьорът и певицата бяха заедно от 2010 г., те се запознаха, още когато бяха тийнейджъри - на снимачната площадка на филма "The Last Song".

 

"Бяхме заедно от 16-годишни. Нашият дом изгоря. Бяхме сгодени, не знам дали наистина мислехме някога наистина да се оженим. Но загубихме нашата къща в Малибу. Ако слушате моя глас преди и след пожара, ще видите, че е много различен, тази травма наистина афектира върху гласа ми. Бях в Южна Африка, не можех да се прибера вкъщи и моите животни бяха вързани на стълб на плажа", разкрива тя.

 

Майли сподели, че Лиам е истински герой, тъй като е спасил животните от пожара. Звездата е загубила много скъпоценни вещи, подаръци от приятелки на баба ѝ, сценарии, семейни снимки, текстове на песни.

 

Тя смятала, че ако се фокусира над сватбата си с Лиам, ще се разсее и възстанови от болката.

 

"Прилепих се за това, което е останало от къщата - това бяхме аз и той. И аз наистина го обичах много, много, много, все още го обичам, винаги ще е така", коментира тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...