.

Звездните сватби през 2020 г.

Ето кои звезди сключиха брак

Ивета Иванова
Звездните сватби през 2020 г.
Снимка: БГНЕС

През 2019 г. много звезди се сгодиха, но не всички успяха да направят сватба през 2020 г. - заради пандемията от коронавирус. Някои знаменитости, като Джей Ло и Алекс Родригес и Кейти Пери и Орландо Блум, предпочетоха да отложат сватбата си за 2021 г., когато евентуално ще могат да поканят повече гости на празненството. Но, все пак, някои двойки решиха да се венчаят, дори по време на карантината. От "Elite Daily" припомнят кои са те.

 


Скарлет Йохансон и Колин Йост

 

Те се венчаха на скромна церемония в края на октомври, след като се сгодиха през май 2019 г. "Развълнувани сме да съобщим новината, че Скарлет Йохансон и Колин Йост се ожениха през уикенда, на интимна церемония с близки роднини и обичани хора, спазвайки мерките за безопасност срещу COVID-19 на Центърa за контрол и превенция на заболяванията", написаха от "Meals on Wheels America" в акаунта си в Instagram.

 


Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци

 

Внучката на кралица Елизабет Втора се омъжи за Едуардо на малка церемония през юли месец. На нея са присъствали около 20 души. Сред тях били 94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният принц Филип. Там бил и бащата на принцесата - принц Андрю.Беатрис и Едуардо трябваше да сключат брак през май, но пандемията от коронавирус промени плановете им. Затова двамата са избрали да направят церемония само с отбрани гости в параклиса All Saints Chapel в Уиндзор.

 


Джон Сина и Шей Шариатзаде

 

През февруари се появиха слухове, че кечистът е предложил брак на инженерът. Стана ясно, че двамата са сключили брак на тайна церемония на 12 октомври. Тя се е състояла в Тампа, Флорида, според официални документи, прегледани от "TMZ".

 


Ема Стоун и Дейв Маккари

 

За тяхната сватба още няма официално потвърждение. Но феновете на актрисата смятат, че тя вече е омъжена. През май месец Ема Стоун участва в клип в канала наРийз Уидърспун в YouTube.Там двете говориха за напрежението и стреса по време на карантината, а феновете забелязваха, че Стоун вече не носи годежния си пръстен. Тя го е сменила със златна халка.В разговора им се включи и д-р Харолд Коплевиц, психиатър. Лекарката се обръща към Ема и казва: "Ако се омъжиш за неспокоен мъж, ще ме познаваш до края на живота си". А актрисата отвръща: "За щастие, не направих това".Ема и Дейв се сгодиха през декември 2019 г.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...