.

Приянка Чопра: Бях обект на обиди в гимназията

Звездата се е чувствала зле в САЩ

Ивета Иванова
Приянка Чопра: Бях обект на обиди в гимназията
Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра призна, че расистките коментари по неин адрес, когато е била тийнейджърка, не са ѝ повлияли добре и тя е започнала да се чуди коя е всъщност.

 

Актрисата приемала обидите много лично. Тя е родена в Индия, но се мести да живее в САЩ, когато е на 12 г. и започва да учи в американска гимназия.

 

Сега Приянка признава, че е била обект на обиди на расистка основа в училище и тя е приемала всичко много лично. Това я е накарало да изгуби вяра в себе си.

 

"Приемах го много лично. Дълбоко в себе си, това започва да те гризе. Затворих се в черупката си. Казвах си: "Не ме гледайте. Просто искам да съм невидима". Моята увереност изчезна. Винаги съм смятала себе си за уверен човек, но бях много несигурна относно това къде съм и коя съм", сподели тя пред списание "People".

 

Актрисата и нейните роднини първо се преместили в Ню Йорк Сити, после отишли в Индианаполис и накрая се установили в Нютън, Масачузетс. Там Чопра била затрупана с още повече обиди.

 

"Дори не обвинявам града, честно. Мисля, че просто бяха виновни момичетата, които на тази възраст, просто искаха да кажат нещо, което ще нарани другия. Сега, от другата страна, когато съм на 35 г., мога да кажа, че това вероятно е, защото те са били неуверени. Но, по онова време го приемах много лично", коментира Приянка.

 

Тези събития много измъчвали звездата и тя решила да се прибере обратно в Индия, където се излекувала и отново си върнала увереността.

 

"Бях толкова благословена, че когато се върнах обратно в Индия, бях заобиколена от толкова много любов и възхищение за това, което съм. Да се върна в Индия ме излекува, след тези преживявания в гимназията", разкрива тя.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...